Byte och retur

För att vara säker på att din storlek passar kan du prova dina produkter hemma i lugn och ro. Privatperson eller företagare har enligt lagen om konsumentskydd vid distansavtal (2000:274) har rätt att ångra ditt köp. Skulle du vilja returnera din vara måste du inom 14 dagar efter att du mottagit varan meddela oss om du tänker utnyttja ångerrätten. Du meddelar oss enklast genom att skicka mejl till [email protected]. Varan du vill returnera måste vara i ursprungsskick och varorna måste återsändas väl förpackade. Köparen står för returfrakt.

Vid byten är det mycket viktigt att du skickar med ett meddelande i paketet med ditt namn och adress samt vad du vill byta till. Vid returer återbetalas dina pengar med samma betalsätt som du använde vid ditt köp. Om du skickar din försändelse med avisering så hämtar vi i normalfallet ut paketet inom en vecka och ersätter dina utlägg inom 14 dagar från det att varan returnerats till oss.

Det är av yttersta vikt att produkten inte är använd vid byte eller retur samt att alla lappar, kardborrefästen och plast (på läderprodukter) finns med.

Eventuella byten och återköp skickas till:
ALEQUI Equestrian AB
Håven 1
193 41 Sigtuna

Klarna faktura
Har du valt att betala din order med faktura genom Klarna så tänk på att fakturan måste betalas även när ett byte sker. I “Mitt Klarna” kan du flytta fram förfallodatumet på en Klarna-faktura med tio dagar. Vill du flytta fram förfallodatumet ytterligare så behöver du ta kontakt med Klarnas kundservice. Fakturor genom Klarna som ej betalas i tid kan leda till en påminnelseavgift och dröjsmålsränta. Detta är ingenting som ALEQUI kan påverka utan hanteras av Klarna.