ALEQUI Equestrian – Vår vision

ALEQUI erbjuder våra kunder ett brett och exklusivt sortiment av hästutrustning av högsta kvalitet. Vår målsättning är att skapa träns, pannband, grimmor och annan hästutrustning med en klassisk och modern touch. Kvalitet, passform och funktion prioriteras mycket högt och våra produkter är valda med omsorg.

Vi sätter miljön och hållbar utveckling i första rum och utvecklar därför våra produkter i italienskt vegetabiliskt garvat läder samt eco-färgade textiler.

Vår vision är att kunna erbjuda det lilla extra.

ALEQUI tar ansvar

Vi arbetar för att ta fram hästutrustning med så liten miljöpåverkan som möjligt. ALEQUI utvecklar hästutrustning av hög kvalitet och varje del är väl utvald och utformat för att garantera bästa tänkbara passform. Detta genomsyrar hela kedjan från produktion till konsument.

Vi har tillverkar utrustning i italienskt, vegetabiliskt garvat läder av högsta kvalitet. Schabraken är 100% eco, tyget är färgat i ekologiska färger, helt fri från farliga och miljöfarliga ämnen. Fabriken som tillverkar dessa är miljöcertifierade, vilket innebär att de är godkända från de anställdas arbetsmiljö till materialen de jobbar med. Vi satsar på kvalitet före kvantitet, för hållbar utveckling.