Team ALEQUI – Dressyr

Amanda Barnestam
Benicia

Elitryttare i dressyr på dressyrstoet Benicia som tävlar framgångsrikt. Hon har tidigare tävlat den godkände hingsten Jarno RP 145 och erhållit bland annat Lag NM silver, individuellt NM brons, deltagit i Falsterbo Ponny kür och fina SM meriter.

Julia Skatt
Sir Dee

Framgångsrik ung dressyrryttare som rider svårklassdressyrhästen Sir Dee. Hon har tidigare tävlat framgångsrikt på nationell nivå med sina ponnyer Lucy Mancini och EG Midsummer.

My Skytt Rosén
Angelo Cristiano

Framgångsrik ung dressyrryttare som tillsammans med sin ponny Angelo Cristiano erhållit Lag Guld i ponnyallsvenskan, DM silver 2016 och tävlat framgångsrikt med placeringar i nationella FEI klasserna. 

Team Alequi Emma Mattisdotter

Emma Mattisdotter
Cocu

Framgångsrik dressyrryttare som tävlar upptill nationell S.t George med valacken Cocu.

Jacob Nörby Sörensen
Team Gunnarlunda

Ryttare på Team Dressage Gunnarlunda. Tränar och tävlar toppdressyrhästar från unghästklasserna till Grand Prix med god framgång.

Miljövänligt webbhotell Alequi

Alexandra Lundegård
Deimion

Ägare och grundare av ALEQUI Equestrian. Äger en valack vid namn Deimion, f -08 e. Don Primero – Come Back II.

Han går stadigt medelsvår dressyr och med mål att matcha honom mot lite högre klasser under 2019.

Team ALEQUI – Hoppning

Signe Svensson
Bright Eyes & Törnrosa

SM-guld och silver i både kategori C och D i ponnyhoppning och ett av de starkaste ekipagen i Sverige. Tränar och tävlar aktivt ponnyerna Bright Eyes och Törnrosa. Tävlar Prins Carl Philips Pris 2018 under Sweden International Horse Show.

Ebby Storm
Nougat PC & Mille

En av de mest framgångsrika ponnyryttarna i hoppning och har fina resultat i en yttersta eliten. Hon tävlar framgångsrikt med sina två ponnyer Nougat PC och Mille.